Principală  —  IMPORTANTE   —   Detalii despre incendiul din sectorul…

Detalii despre incendiul din sectorul Buiucani al capitalei: un pompier s-a ales cu traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

Foto: Primăria municipiului Chișinău

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) continuă efectuarea lucrărilor pentru lichidarea arderii, spălarea și demontarea construcției. În timpul intervenției, un pompier s-a ales cu traumatisme și a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă pentru îngrijiri medicale.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Liliana Pușcașu, ofițera de presă a IGSU, care a menționat că viața pompierului este în afara oricărui pericol.

„Incendiul a fost localizat către ora 14:54. Au fost create patru sectoare de luptă (…). Viața pompierului nu este în pericol. Suprafața estimativă de ardere este de 800 metri pătrați. La moment nu au fost raportate victime”, a declarat Pușcașu pentru ZdG.

În aceste momente pompierii lucrează pentru lichidarea deplină a incendiului.

Un incendiu a izbucnit în după amiaza zilei de sâmbătă, 23 octombrie, pe strada Pelivan nr. 17/3 din sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit primelor informații, focul a izbucnit în interiorul unui apartament de la etajul 6 cu răspândire spre mansarda blocului de locuit.

La fața locului au fost trimise 11 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 70 de salvatori și pompieri.