Principală  —  IMPORTANTE   —   Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor…

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor are un nou director general adjunct

Agenţia Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) are un nou director general adjunct începând cu 13 ianuarie, curent. Este vorba de Afanasi Tarlev, care a fost numit în această funcție în ședința Guvernului de miercuri.

„În temeiul Legii cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, Afanasi Tarlev a fost numit în funcție de Director General adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor pe domeniu alimentar din data de 13 ianuarie 2022”, se menționează în hotărârea aprobată de Executiv.

Afanasi Tarlev are studii în licență și master în științe agricole, licență în drept. Este doctorand în cadrul Universitatea Agrară de Stat din Moldova, iar experiența profesională și managerială a acumulat-o în cadrul ANSA din anul 2014. Din 2018, este șef al Direcției Audit Intern din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor.

La 6 octombrie anul tercut, Cabinetul de miniștri l-a desemnat pe Radu Musteață în calitate de director general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

Publicitate
Publicitate