VIDEO/ Ivan Diacov: „Unica care a chemat să stopăm corupția este Maia Sandu, pe care o susțin cu tot sufletul”

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, și-a exprimat opțiunea de vot în cadrul alegerilor locale de astăzi, 20 octombrie.

„Eu am votat pentru un oraş, o ţară fără corupţie. Eu îmi doresc ca odată şi odată, ţara noastră să iasă din cercul acesta vicios, de stat capturat, de furtul miliardului, de landromat. Primarul capitalei poate pune capăt acestei probleme în Chişinău, care poate să organizeze lucrul aşa, ca să nu dea de lucru procurorilor şi tuturor corupţilor care se învârt de mulţi ani în jurul Primăriei. Eu îmi doresc ca Chişinăul să devină a „zero” corupţiei. Cu excepţia Maiei Sandu, toţi promit un oraş în care să curgă râuri de lapte. Totul acesta este bun, dar în timp ce corupţia înfloreşte, acestea sunt doar minciuni. Unica care a chemat să stopăm corupția este Maia Sandu, pe care eu o susțin cu tot sufletul. În rest, totul este o minciună şi minciuni. Aş lucra cot la cot cu Maia Sandu să gestionăm spectrul economic al statului”, a susţinut Diacov.

Astăzi, 20 octombrie, în Republica Moldova au loc alegeri locale generale, în cadrul cărora urmează să fie aleși 898 de primari și 11 580 de consilieri locali, dintre care 1 108 de raionali/municipali și 10 472 sătești (comunali), orășenești.

Tot în această zi vor fi aleşi deputaţi noi în circumscripţiile uninominale n3. 17, 33, 48 şi 50, după ce Vlad Plahotniuc, Andrei Năstase, Viorel Melnic şi Maia Sandu au renunţat la mandat.

ZdG vă prezintă aici un rezumat privind desfășurarea alegerilor de astăzi, 20 octombrie:

LIVE TEXT/ Start vot. Alegeri locale generale și alegeri parlamentare noi. Mersul scrutinelor

FOTO: privesc.eu/ captură ecran

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *