VIDEO/ Candidatul PUN, Octavian Țîcu: „Pentru prima oară votez pe cineva care o să răspundă în fața mea”

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Octavian Țîcu, și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale de astăzi, 20 octombrie, menționând că „din cauza felului cum este partajat electoratul nostru” ar putea fi organizat și al doilea tur al scrutinului.

Țîcu a declarat la ieșirea din secția de votare că a votat pentru „un oraș care să aibă, în sfârșit, un plan urbanistic general care să încadreze suburbiile, pentru un centru istoric frumos, pentru un oraș frumos, un oraș curat și al modului sănătos de viață, pentru un oraș românesc și european”.

„Pentru prima oară în viața mea, de când eu votez în orașul Chișinău, nu am mustrări de conștiință, nu votez răul cel mai mic și votez pe cineva care o să răspundă în fața mea pentru toate lucrurile pe care le-a promis și nu le-a făcut”, a menționat acesta.

Candidatul PUN a afirmat că „Primăria sau primarul este și o chestiune care ține de o experiență de viață, de reputația pe care o are într-o societate”.

ZdG vă prezintă aici un rezumat privind desfășurarea alegerilor de astăzi, 20 octombrie:

LIVE TEXT/ Start vot. Alegeri locale generale și alegeri parlamentare noi. Mersul scrutinelor


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *