Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Candidatul ACUM, Andrei Năstase:…

VIDEO Candidatul ACUM, Andrei Năstase: „De data aceasta nimeni nu va îndrăzni să anuleze votul oamenilor”

Alegeri locale generale, 20 octombrie 2019. Andrei Nastase, candidatul ACUM la funcția de primar al capitalei și-a exprimat votul alături de soţia şi fiica sa .

„Am venit cu cele mai bune ganduri pentru Chişinau şi pentru suburbiile capitalei. Am votat pentru oameni, pentru chişinăuieni în mod special. Sunt sigur că începând cu azi, chișinăuieni vor demonstra lumii întregi că ne dorim o schimbare. E timpul să schimbăm lucrurile în bine, atât la nivel central cât și local. Ne dorim bunăstare, ne dorim viață mai bună. Am votat cu certitudinea că de data aceasta nimeni nu va îndrăzni să anuleze votul oamenilor. Astăzi va fi altfel decât ieri. De azi R. Modova începe o nouă cale. Calea unui stat de drept. (…) Cea mai aspră sancțiune pe care le-o putem da celor care au invalida anul trecut alegerile, este ieșirea noastră masivă la vot”, a declarat Năstase.

Năstase, învingător al scrutinului anticipat din 2018, a fost lipsit de mandat printr-o decizie judecătorească. Totuşi, după un an și patru luni, Curtea de Apel (CA Chișinău a casat integral hotărârea Judecătoriei Chișinău prin care au fost anulate alegerile locale din 2018, în urma cărora Andrei Năstase a fost ales primar de Chișinău.

FOTO/ Privesc.eu