Usatîi, despre planurile pentru alegerile parlamentare și arhiva video care va fi făcută publică dacă i se va întâmpla ceva

Renato Usatîi, liderul formațiunii politice „Partidul Nostru” și ex-primarul mun. Bălți, susține că partidul său ar putea participa la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 alături de partidul „Patria”, în cadrul blocului electoral „Renato Usatîi”. Anunțul a fost făcut de Renato Usatîi în cadrul unei transmisiuni live pe profilul său de Facebook.

„Dacă vor decide să elimine un partid, de exemplu Partidul Nostru, oricum va rămâne blocul”, a declarat Usatîi, care a mai precizat: „nu cred în aceste alegeri, dar se poate întâmpla o minune”.

Partidul Politic „Patria” a fost exclus din cursa electorală pentru alegerile parlamentare din noiembrie 2014. În prezent, formațiunea este condusă de Sergiu Biriukov.

În cadrul aceleiași transmisiuni live, Usatîi a făcut precizări referitor la zvonurile din spațiul public referitor la starea sa de sănătate. Acesta a anunțat că urmează să fie spusus unei intervenții medicale, iar în cazul în care cu el se va întâmpla ceva, a pregătit arhiva sa video care ar conține informații din viața mai multor oameni.

„Dacă o să mor, eu o să vă anunț personal. Până când sunt viu și sănătos. Da, de fapt, mă pregătesc pentru o intervenție complicată. O spun direct, pentru a nu lăsa spațiu de interpretări, povești și legende, cum se întâmplă la noi. Sper foarte mult că totul va trece bine, mai ales pentru că crezul meu în viața a fost întotdeauna, dacă Dumnezeu are pentru mine careva planuri, înseamnă că totul trebuie să fie bine, dacă nu are aceste planuri, înseamnă că totul va fi foarte rău. Dacă am ajuns până la vârsta de 40 de ani, înseamnă că Dumnezeu are careva planuri și aceastea trebuie să se îndeplinească”, a declarat Usatîi.

„Eu nu am plecat nicăieri, dacă cu mine se va întâmpla ceva, credeți-mă, din arhiva video pe care eu am lăsat-o va putea fi creat un serial din 200 de episoade. Toți trebuie să știe și să înțeleagă ce se întâmplă, de fapt, în viața unor oameni, ce-i determină să ascundă, să nu spună până la capăt”, a adăugat acesta.

Renato Usatîi se află la Moscova din vara anului 2016. La scurt timp după plecarea sa, pe numele său a fost emis un mandat de căutare internațională, acesta fiind acuzat că ar fi comandat asasinarea bancherului rus Gherman Gorbunțov. În februarie curent, Usatîi  și-a dat demisia din funcția de primar de Bălți, iar fotoliul său a fost preluat de colegul său de partid Nicolai Grigorișin, în urma alegerilor locale noi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Dă-le cărbuni, Renatik, dacă poți mai bine toarnă-le benzină în funduri, că-i mai efectiv! Sincer să-ți spun, nu prea cred în rușii tăi de la Bălți și-n unii bludnici moldoveni, care vi se alătură, dar mai rău decât trinomul Talpa iadului Plahotniuk, monstrul mancurt Dodon și hoțul de miliarde juifeara Ilan Șor în Moldova nu poate fi. TARE NU CRED ÎN RUȘI, DAR POATE CĂ TU RENATIK, CU BLOCUL TĂU, AJUNGÂND ÎN PARLAMENT, ÎMI PUTEȚI SCHIMBA PĂREREA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *