Șeful Starnet anunță un „dezastru” pentru companie

Un incendiu a izbucnit la unul dintre cei mai mari operatori de servicii internet și televiziune, Starnet. Din această cauză, mii de abonați au rămas fără acces la aceste servicii.

“Dragi clienti StarNet, e un dezastru pentru companie, acum s-a produs un incediu la unul din cele 2 noduri principale de distributie a Internetului din R.Moldova. Au ars cabluri si echipamente de comunicatii, echipele noastre incearca sa restabileasca serviciile prin nodul alternativ. Vom munci non-stop si vor reusi sa reparam totul in cel mai scurt timp. Nu vreau sa cred ca acest incendiu a fost provocat intentionat si are vreo legatura cu activitatea mea social-politica, un cadou catre ziua mea de nastere de maine”, scrie Alexandru Machedon, proprietarul Starnet, pe o rețea de socializare.

Alexandru Machedon este simpatizant al Partidului Demnitate și Adevăr. Compania Starnet s-a născut pe 7 august 2003. În 2014, StarNet s-a dezvoltat într-un Concern format din 10 companii cu diverse tipuri de activitate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *