LIVE/ Renato Usatîi face declarații despre conținutul „secret” al Raportului Kroll 2

Liderul PN, Renato Usatîi, face declarații despre conținutul Raportului Kroll 2, despre care susține că îl deține integral.

Renato Usatîi a adus la conferința de presă părțile 2 și 3 ale Raportului Kroll 2. Potrivit acestuia, la Raport a avut acces un număr limitat de persoane, iar Vlad Plahotniuc ar fi dat indicația ca documentul să nu fie tradus în limba română.

Potrivit lui Renato Usatîi, stick-ul cu Raportul Kroll 2 și alte informații le-a primit în prima noapte când s-a întors în țară.

Astăzi, 12 iulie, liderul partidului „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a publicat încă o pagină din Raportul kroll 2, despre care afirmă că este divizat în trei părți.

Renato Usatîi susține că documentul Kroll ar arăta că fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi, de fapt, principalul beneficiar al fraudei bancare, cel care ar fi pus în practică schema cu ajutorul lui Ilan Șor.

Pentru ZdG, CNA a confirmat că sechestrele pe bunurile companiei Finpar Invest SRL ÎCS, companie de bază în imperiul imobiliar al lui Vladimir Plahotniuc, au fost aplicate de Centrul Național Anticorupție (CNA) și Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracţionale (ARBI) la sfârșitul lunii iunie în cadrul unei cauze penale pentru spălare de bani din dosarului furtului din sistemul bancar.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *