Candu și Filip au scos bodyguarzii „la plimbare”. Cum au fost păziți aleșii poporului în “Orășelul European”

Astăzi, 12 mai, a fost lansat Orășelul European 2018. La deschiderea evenimentului au participat mai mulți oficiali străini, precum și Pavel Filip, prim-ministrul R. Moldova, dar și Andrian Candu, președintele Parlamentului. Ulterior, cei doi au vizitat corturile instalate în orășel, care reprezintă cultura și tradițiile mai multor țări europene. Candu și Filip au fost însoțiți de peste zece bodyguarzi, care purtau cu ei serviete antiglonț și îngrădeau accesul cetățenilor.

Mai mulți oameni ne-au spus că le-a fost mai ușor să se apropie și să discute cu un oficial străin, decât cu aleșii poporului R. Moldova.

ZdG a încercat să-i surprindă pe „apărătorii” lui Candu și Filip, fapt care i-a indignat pe unii. Mai jos urmăriți o galerie foto cu cei care-i apără pe aleșii poporului de cetățeni:

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Viata lor nu face nici cat pielea unui sobolan mort. Insa ei, blindati, pazit cu strasnicie, ranjinjesc silit si se uita chioras in toate partile. Nici nu respira de fricosi ce sunt atunci cand dau piept cu insipide peuple. Rusine!

  2. ivancelgroaznic

    “Mai mulți oameni ne-au spus că le-a fost mai ușor să se apropie și să discute cu un oficial străin, decât cu aleșii poporului R. Moldova.”
    Cujm au fost paaziti aceshti netrebnici si likele, reiasa din tekstu de mai sus si din poze – Cu strashnicie!!! Impotriva la propriu popor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *