Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Imagini cu momentul în…

VIDEO Imagini cu momentul în care o rachetă rusă lovește clădirea administrației regionale din Nikolaev. Cel puțin trei persoane au fost ucise

Bombardamente au avut loc marți dimineață la Nikolaev, unde clădirea administrației regionale a fost lovită de o rachetă rusească despre care ucrainenii spun că ar fi fost lansată din Crimeea. În urma bombardamentelor, cel puțin trei persoane au fost ucise și mai mult de două duzini (24 de persoane) au fost rănite, scrie Unian.

Presa ucraineană a publicat un videoclip cu o rachetă de croazieră care lovește clădirea Administrației Regionale de Stat Nikolaev. Videoclipul a fost publicat de guvernatorul regional Vitaly Kim.

Autoritățile din Nikolaev spun că 17 persoane au fost eliberate din dărâmături, dar altele – majoritatea civili – sunt încă dispărute.

În ceea ce privește oamenii, suntem cu toții în mâinile lui Dumnezeu și majoritatea au scăpat ca prin minune, nu știu cum. Acum sunt opt ​​civili pe care sperăm să îi scoatem din dărâmături”, a spus guvernatorul regional.