[Foto-Reportaj] A XXVIII-a ediție a expoziției Moldagrotech

Expoziţia internaţională specializată Moldagrotech a ajuns la cea de-a XXVIII-a ediție. Aceasta a fost deschisă în perioada 4-7 martie curent. La expoziţie şi-au expus produsele circa 100 de companii din R. Moldova, România, Ucraina, Austria, Germania, Ungaria, Cehia şi Rusia.

Totodată, în cadrul expoziţiei a fost deschis și Tîrgul materialului semincer şi săditor, unde au fost prezentați: puieţi de pomi fructiferi, viţă de vie, plante medicinale şi ornamentale, legume şi flori.

Foto: Dionis NICOLAI & Tatiana BEGHIU


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *