Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Mesaj anti-război la Tiraspol. Sheriff…

Mesaj anti-război la Tiraspol. Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei au afișat un banner: „Opriți războiul”

Foto: FC Sheriff

Meciul din 13 martie dintre campioana R. Moldova la fotbal Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei, jucat la Tiraspol, a început cu un mesaj anti-război. Fotbaliștii celor două echipe au afișat un banner pe care scria „Opriți războiul!”.

Foto: FC Sheriff

Meciul dintre Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei s-a încheiat cu scorul de 0-1. Echipa Milsami Orhei a reușit să se impună la final cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Sergiu Istrati.

Sunt 19 zile de când armata lui Putin a început invazia în Ucraina. Eforturile diplomatice de a pune capăt războiului din Ucraina se intensifică. Negociatorii ucraineni şi ruşi urmează să discute din nou, după ce ambele părţi au citat progrese în cursul weekend-ului. Oficiali americani discută cu omologii europeni şi chinezi în privinţa evenimentelor recente din Ucraina. Violenţele se amplifică, rachetele ruseşti au lovit duminică o bază ucraineană din apropierea graniţei cu Polonia.

Duminică, 27 februarie, Vladimir Putin a anunțat că își pune forțele nucleare în stare de alertă, iar într-o decizie fără precedent, Uniunea Europeană a decis să trimită arme Ucrainei. Pe de altă parte, Rusia a recunoscut, pentru prima dată de la debutul invaziei, că a înregistrat pierderi în Ucraina.

Detalii aici: LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina