Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Noutăți de la Șor.…

VIDEO Noutăți de la Șor. Comparațiile pe care le face într-un nou video postat pe facebook

Dispărut din Republica Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie și, ulterior, anunțat în căutare de către autoritățile moldovene, Ilan Șor a făcut o tradiție din a se filma și a posta imaginile video pe pagina sa de facebook.

De această dată, îmbracat și gesticulând la fel ca în toate celelalte video-uri publicate, fostul primar de Orhei vorbește despre cele 100 de zile ale actualei guvernări. Șor compară acțiunile pe care le-a întreprins el la Orhei cu ceea ce a făcut actuala guvernare în cele 100 de zile de la investire.

Dupa ce a dispărut din Republica Moldova, Șor s-a filmat în mai multe video-uri pe care le-a postat pe facebook. În acest mod și-a anunțat și candidatul pentru primăria Chisinau.

Pe 16 iulie curent, Procuratura Generală a anunțat că deputatul Ilan Șor, condamnat de prima instanță la șapte ani și șase luni de închisoare într-un dosar de escrocherie, vizat în ancheta privind frauda bancară și figurant în Raportul Kroll, a plecat din Republica Moldova prin Aeroportul Internațional Chișinău, fără a trece controlul vamal sau cel de frontieră în perioada 14-17 iunie.

Pe 15 august, Ilan Sor a fost lipsit de imunitate parlamentară.

În câteva zile se împlinesc o sută de zile de cand a fost investită noua guvernare.