Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Un deputat Pro Moldova și-a…

Un deputat Pro Moldova și-a anunțat susținerea pentru candidata Partidului „Șor” la prezidențialele din 1 noiembrie

Deputatul Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, își anunță sprijinul public pentru candidatura la prezidențiale a candidatei Partidului Politic „ȘOR”, Violeta Ivanov, dupa ce concurenta a făcut un apel prin care a solicitat membrilor și simpatizanților Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Partidului Democrat (PDM) și Partidului Pro Moldova să o susțină în campania electorală.

Anunțul a fost făcut de parlamentar printr-un mesaj postat pe Facebook.

Vorbind despre apelul fostei noastre colege, candidatului partidului Șor Violeta Ivanov, fără a prejudicia în niciun fel decizia partidului pe care, evident o voi respecta, totuși aș dori să mă expun exclusiv din nume propriu ca simplu cetățean.

Cu regret nu avem candidatul nostru, exclus ilegal din cursă.
Doar Violeta Ivanov a solicitat deschis susținere. Restul candidaților nu doar că nici nu cer susținere dar chiar se feresc de noi.

Violeta Ivanov cu colegii au fost unicii care au sărit, solidari, în lupta cu SPP atunci când ziua amiaza mare a fost sechestrat un deputat din Parlament.

O cunosc personal pe Violeta Ivanov mai bine de 11 ani, am făcut împreună lucruri bune și o respect ca un bun profesionist.

Eu personal o respect și o susțin pe dna Violeta Ivanov, totodată, având respect și față de alți candidați care doresc binele acestei țări.
De asemenea, voi respecta decizia partidului, iar politic voi acționa doar în baza acestei decizii”
, menționează parlamentarul.

La 13 octombrie curent, candidata Partidului Șor la funcția de președinte al R. Moldova, Violeta Ivanov, a solicitat public membrilor și simpatizanților Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Partidului Democrat și Partidului Pro Moldova să o susțină în campania electorală.