Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Prezidențiale/ Campania electorală - fără…

Prezidențiale Campania electorală – fără tradiționalele ședințe ale conducerii R. Moldova. Dodon nu vede „logica” declarațiilor despre falsificarea alegerilor

În perioada campaniei electorale, care începe din 2 octombrie, tradiționalele ședințe de luni între președintele R. Moldova, speaker și premier, după care se face declarații pentru presă, nu vor fi „în format public”, dar „dialog va fi” și „ședințe pe măsura necesităților”, a anunțat luni, 28 septembrie, Igor Dodon.

Potrivit acestuia, decizia a fost luată pentru a nu exista „interpretări de utilizare a imaginii sau resurse administrative”.

În același timp, șeful statului, pretendent la al doilea mandat, a menționat că nu vede „logica” declarațiilor despre posibile fraudări ale alegerilor prezidențiale, calificându-le drept „lipsite de sens”.

„Înțelegem că cineva se obișnuiește cu gândul că va pierde alegerile”, a afirmat Dodon, adăugând că în Federația Rusă vo fi deschise „doar 17 secții de votare” și invitând partenerii externi „să fie activi, să aibă cât mai mulți observatori”.