Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ilan Shor este noul lider…

Ilan Shor este noul lider al formațiunii politice „Ravnopravie”

Astăzi a avut loc  o reuniune a Consiliului Mişcării  social-politice  „Ravnopravie”. La aceasta a participat şi primarul de Orhei,  Ilan Shor. Luând cuvântul în faţa membrilor de partid, Shor a atins şi subiectul perspectivelor mișcării, se spune într-un comunicat de presă.

Astfel, potrivit lui Shor, astăzi „Ravnopravie” are o șansă istorică de a reveni în politica activă și de a pretinde rezultate electorale serioase. Shor a subliniat că progresul mișcării politice  în  conducerea Orheiului permite acesteia să se bazeze pe un succes național. Potrivit primarului de Orhei, Mișcarea   ar trebui să se poziționeze ca o valoare moderată  de forțe politice de centru-stânga care pledează pentru consolidarea statalității R. Moldova, drepturile și interesele tuturor grupurilor etnice care trăiesc în țară, întărirea rolului statului în susținerea păturilor social vulnerabile ale populației.  În rezultatul discuțiilor, Ilan Shor a fost ales în unanimitate  lider  de formațiune politică de către membrii mișcării  „Ravnopravie” .

De asemenea, prin comunicat se informează că  mâine presei îi vor fi transferate  tezele noului program al Mișcării social-politice „Ravnopravie”.