Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Au început negocierile telefonice dintre…

Au început negocierile telefonice dintre Putin și Erdogan. Vor discuta despre situația din Ucraina

Foto: TASS

Duminică au început negocierile telefonice dintre președinții rus și turc Vladimir Putin și Tayyip Erdogan. Declarația a fost făcută de postul TV TRT. Potrivit acestuia, părțile discută despre situația din Ucraina, scrie TASS.

Invazia militară rusească asupra Ucrainei continuă pentru a unsprezecea zi consecutiv. În contextul crizei de securitate în regiune, secretarul de stat american, Antony Blinken, a venit la Chișinău pentru a discuta cu oficialii moldoveni despre gestionarea valului de refugiați ucraineni, dar și despre sprijinul SUA pentru democrația, suveranitatea și integritatea teritorială a R. Moldova.

Ministerul Apărării de la Kiev a anunțat în dimineața zilei de 6 martie că „pierderile forțelor de ocupație ruse se ridică la 88 de avioane și elicoptere”. Iar Rusia, prin purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, cere UE și NATO să nu mai ajute Ucraina cu armament.

LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina. Ministrul ucrainean al Apărării: „Continuăm să respingem inamicul. Ocupatorii ruși nu ne pot distruge”