Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Poetul și actorul rus Mihail…

Poetul și actorul rus Mihail Efremov a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare în penitenciar

Cunoscutul poet și actor rus Mihail Efremova a fost condamnat acum câteva minute la 8 ani de închisoare cu executare într-un penitenciar. Instanța l-a declarat vinovat pentru provocarea unui accident soldat cu decesul unei persoane.

Efremov și-a recunoscut vina și și-a cerut scuze dela rudele victimei. Procesul poetului rus a fost plin de incidente și evenimente greu de înțeles. Inițial, Efremov a recunoscut vina și a transmis un mesaj emoționant prin care își cere scuze pentru cele întâmplate.

Ulterior, în cadrul procesului a negat faptul că s-a aflat la volan menționând că nu ține minte nimic despre cele întâmplate. Totodată, apărarea a prezentat și mărturiile a 3 persoane care ar fi confirmat acest lucru. Într-un final, instanța a respins această versiune care a fost acceptată de actor.

Actorul va ajunge direct la închisoare fiindu-i suspendat permisul pentu următorii 3 ani și impus să achite fiului cel mai mare al victimei despăgubiri de 800 de mii de ruble, circa 10 mii de dolari. Sentința este cu drept de recurs. Inițial, procurorii au cerut pedeapsă maximă de 11 ani.

La 8 iunie curent, actorul Mihail Efremov a provocat un grav accident de circulație în centrul Moscovei. Aflat în stare avansată de ebrietate, inclusiv narcologică, Efremov a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal într-un camion. Șoferul acestuia a suferit diverse traumatisme în formă gravă și a decedat câteva ore mai târziu.

ATENȚIE! Vă avertizăm că imaginile de mai jos conțin elemente care vă pot afecta emoțional și limbaj licențios.