Exclusiv: Cum se va numi partidul condus de Maia Sandu

Grupul de inițiativă al Mişcării “În PAS cu Maia Sandu” a decis că viitorul partid se va numi “Partidul Acțiune şi Solidaritate”.

Solicitată de Ziarul de Gardă să dea detalii privind denumirea viitorului partid, Maia Sandu a declarat că: “Acțiune este ceea de ce are nevoie acum societatea. Mă refer la o mişcare activă de mobilizare a societăţii pentru transformarea clasei politice, implicare în rezolvarea tuturor problemelor comune, responsabilizare civică şi scoaterea ţării din criză”.

Tododată, potrivit fostei ministre a Educației, “Solidaritatea pornește de la ideea de unificare a societăţii, sentimentul apartenenței la o comunitate unită prin valori și scopuri comune. Este, prin urmare, o valoare absolut necesară pentru existenţa şi buna funcţionare a unei societăţi. Astfel, PAS înseamnă, de fapt, un pas sigur spre consolidare contrapus divizării folosite de actuala putere ca un instrument de control și de subjugare morală, socială, economică și politică a societății.”

Ziarul de Gardă amintește că pe 23 decembrie anul trecut Maia Sandu a anunțat pe www.unpaspentru.md lansarea Mișcării “În PAS cu Maia Sandu” pentru crearea unui nou partid politic.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. alex kooper

  Actiunea si solidaritatea hoteasca ,iata ce pot spune despre acest partid . Fisa de sah a TOPILOR, revine in actiune . Sturza pleaca , Maia vine !!! Ar trebui sa fie :”luati in furci ” cum zice Dodon , dar iata ca si ei au interese ce coincid cu prorusii “anticipatele” care cu ajutorul majoritati parlamentare le vom depasi!!!!

 2. Reformatorul

  Un satelit care are menirea sa reacapara electoratul lui Filea, ca nu cumva mafia Topa-Sturza-Topa-Filat sa piarda teren in societatea moldoveneasca.
  Nu pot avea eu incredere in femeia asta care a lustruit papucii lui Filat!

 3. Mara

  reformatorule + alex kooper : nu- veti putea spala pe plahotniuc de fratele lui filca, dupa urcarea lui in platforma Social democrata! E bine ca lucrați pt bogătani, cereți sa vadubleze plata, sa nu lucrați degeaba. Pt ca tot unanim aveti crezare ai satisfacție morala, o faceți din interese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *