Principală  —  citiți joi   —   Citiți joi în ZdG!

Citiți joi în ZdG!

Din ediția Ziarului de Gardă din 14 octombrie cititorii vor afla detalii despre acțiunile pentru care este învinuit procurorul general al R. Moldova, Alexandr Stoianoglo, dar și despre circumstanțele presupusei infracțiuni de îmbogățire ilicită, comisă de adjunctul suspendat al procurorului general, Ruslan Popov. 

Tot mâine aflați despre cum denumirea „radler” a devenit motiv de dispută dintre marii „jucători” de pe piața berii din R. Moldova, care luptă de aproape șapte ani pentru acest cuvânt. 

În ziarul de joi găsiți opiniile experților cu privire la semnarea doar până la sfârșitul lunii octombrie a

contractului pentru tranzitarea și furnizarea gazelor naturale cu „Gazprom”, compania energetică din Federația Rusă, și despre riscurile situației în care ne-am pomenit.

În numărul de mâine publicăm un interviu cu medicul chirurg mamolog Dragomir Tîmbur despre riscul de a face cancer mamar, la care sunt expuse femeile. Specialistul oferă o serie de răspunsuri la principalele preocupări ale femeilor la acest subiect și vine cu recomandări, fiind sigur că dacă maladia este depistată precoce, atunci poate fi tratată cu succes.

Totodată, Ziarul de Gardă de joi prezintă și un interviu exclusiv cu Irina Rîngaci, luptătoare în vârstă de 20 de ani care a devenit prima campioană mondială la lupte libere din istoria R. Moldova. Despre cum i-a reușit, ce emoții a trăit, dar și ce s-a schimbat după luptă, citiți mâine în Ziarul de Gardă. 

Actual: Expert: „Gaze vom avea. Partea proastă e că nu cunoaștem la ce preț le vom putea procura”

Anchete: De ce acțiuni este învinuit Alexandr Stoianoglo?
Presupusa infracțiune de îmbogățire ilicită, comisă de adjunctul suspendat al procurorului general, Ruslan Popov.

Dosar: Lupta companiilor de bere pentru cuvântul „radler”

Reporter special: Portrete: Producătorii din R. Moldova care au părăsit munca de birou ca să facă agricultură

Exclusiv: „Toate femeile sunt supuse riscului de a face cancer mamar, dar asta nu înseamnă că toate femeile vor dezvolta această maladie”

Între Est și Vest: „UE pentru Moldova Rurală”

Trăind de gardă: Linia Bunătății 1165: Ajutor de la celălalt capăt al firului

Societate: Limba găgăuză în Găgăuzia, timp de peste 30 de ani

Sănătate: Schimbarea emoțiilor

Oameni: „Greutățile le depășesc plângând”. Interviu cu Irina Rîngaci, prima campioană mondială la lupte libere din istoria R. Moldova.