Principală  —  IMPORTANTE   —   Unde a fost filmat Gațcan…

Unde a fost filmat Gațcan și cum a ajuns acolo? Declarațiile unui deputat „Pro Moldova”

Ștefan Gațcan a fost dus cu automobilul președintelui R. Moldova, Igor Dodon, în afara orașului pentru a filma secvența video publicată pe pagina sa de Facebook, a declarat deputatul „Pro Moldova” Vladimir Cebotari pentru ZdG, făcând referire la sursele formațiunii.

„L-au scos din Președinție cu mașina lui Dodon, cu Dodon, atunci când pe noi ne-au împins polițiștii, dus la ieșirea din oraș, în spatele restaurantului „Ștejăriș”, a făcut filmarea pentru Facebook, după care a fost dus în altă direcție, noi deja nu știm unde”, a precizat Cebotari pentru ZdG.

Restaurantul se află pe drum spre vila prezidențială de la Condrița.

Gațcan are telefonul deconectat de dimineață.

Anterior, Președinția a notat într-un comunicat că Ștefan Gațcan nu a fost astăzi în instituția prezidențială.

Ștefan Gațcan a anunțat ieri, 30 iunie, că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la „Pro Moldova”, iar socialiștii i-au cerut să-și depună mandatul. Astăzi, după câteva ore în care noii săi colegi au menționat că nu-l găsesc, socialiștii au publicat o declarațiile semnată de Gațcan, în care era a menționat că el renunță la mandatul de parlamentar. Potrivit președintelui fracțiunii, PSRM, Corneliu Furculiță, acesta ar fi spus că rămâne alături de echipa socialiștilor.