Principală  —  citiți joi   —   Citiți joi în ZdG despre…

Citiți joi în ZdG despre evoluția din ultimii trei ani a dosarelor care îi vizează pe Șor și Plahotniuc, despre majorarea tarifului la transportul public, dar și despre cum s-au desfășurat examenele de Bacalaureat

În ediția Ziarului de Gardă din data de 16 iunie, citiți despre ce s-a întâmplat cu dosarele lui Vladimir Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat, și a lui Ilan Șor, liderul partidului care îi poartă numele, la distanță de trei ani de la plecarea celor doi din R. Moldova. 

Tot în ediția de mâine a ZdG aflați opinia experților economici despre majorarea tarifului pentru deplasarea cu transportul public până la 6 lei pentru o călătorie.

Din paginile ziarului de mâine aflați despre cum s-a desfășurat examenul național de bacalaureat din acest an și cum s-au descurcat elevii care și-au petrecut anii de liceu în fața calculatorului, fiind nevoiți să studieze online, din cauza pandemiei de Covid-19.

Tot în numărul de mâine găsiți un interviu cu Melania Certan, absolventa care a primit două note de zece din oficiu la examenele de Bacalaureat. În cadrul unui interviu pentru ZdG, Melania a vorbit despre pregătirea pentru examene, punctele slabe și forte ale învățământului școlar, dar și despre cauzele care îi determină pe tineri să- și continue studiile în străinătate.

Din paginile Trăind de Gardă aflați povestea lui Andrei Zorin din Chișinău, un tânăr imobilizat într-un scaun cu rotile, l-am cunoscut în fața Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani, acolo unde, tânărul, la fel ca cele circa 190 de mii de persoane cu dizabilități, are acces limitat. 

Publicitate
Publicitate

ANCHETE: Trei ani de la plecarea lui Șor și Plahotniuc: unde se află aceștia și ce dosare au în R. Moldova?

ZONA PUBLICĂ: Transportul public în capitală se scumpește. Din 1 iulie, cetățenii vor plăti 6 lei pentru o călătorie cu troleibuzul sau autobuzul

TRĂIND DE GARDĂ: Andrei Zorin, din scaunul său rulant: „Pentru ei, s-ar părea că noi, pur și simplu, nu existăm”

REPORTER SPECIAL: BACALAUREAT 2022: pregătirea de examen și planurile de viitor

EXCLUSIV: „De ce elevul se teme să obțină o notă negativă și nu se teme să rămână la același nivel cultural ca și ieri?”

OPINII: Cine îi caută Chișinăului nod în papură?

EDITORIAL: Ce ar fi făcut de ziua lor cei 120 de lucrători medicali, răpuși de COVID?

Publicitate
Publicitate