(VIDEO) Vila din pădure a mitropolitului Moldovei

Ziarul de Gardă a scris, în septembrie 2014 că Înalt Prea Sfinţitul (ÎPS) Vladimir, mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, sau Nicolae Cantarean, pe numele său de mirean, deţine, în arendă, prin intermediul unei firme în care figurează în calitate de fondator, alături de un alt slujitor al Domnului, un hectar de pădure în apropierea s. Ruseştii Noi, r. Ialoveni, pe care are construită o casă de vacanţă, îngrădită şi ferită de ochii muritorilor de rând. Imobilul, fiind înconjurat cu un gard înalt, nu poate fi văzut decât de la înălțime, eventual, filmat cu drona.

Astfel că, joi 24 februarie 2016, activistul Anatol Mătăsaru, în colaborare cu ZdG, au filmat casa mitropolitului, dar și alte imobile din zonă, construite în pădurea luată în arendă de la stat. În zonă, dețin pădure în arendă, șeful de la Chișinău Gaz, Constantin Cuiumju, Gicu Răducan, fiul fostului ministru al construcțiilor, Marcel Răducan, dar și alți afaceriști sau oficiali.

Sursa: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *