Principală  —  RECOMANDAT   —   VIDEO/ Femeile, despre secretul unei…

VIDEO Femeile, despre secretul unei afaceri: „Pe toate le trec cu pasiune și creativitate”

După o experiență de peste 9 ani în organizarea evenimentelor, Luminița Duminică și-a deschis propria agenție de creație – TRIB. Dar, aflându-se la început de cale, Luminița nu dispunea încă de tot echipamentul necesar pentru a crea conținutul creativ pe care și-l dorea, așa că a aplicat la un proiect implementat de către organizația Femei pentru femei, cu susținerea UN Women Moldova și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară. Iar la finalul proiectului, a avut norocul să fie printre cele opt antreprenoare care au beneficiat de un grant pentru dezvoltarea afacerii. Luminița și-a achiziționat echipamentul de care avea nevoie. 

Inspirându-se de la cele mai mari branduri, Elena Todică dă viață celor mai stilate genți, huse și portmonee din piele în atelierul său care se afla chiar în piața din orașul Anenii Noi. Și Elena este una dintre antreprenoarele începătoare care au beneficiat de un grant în cadrul proiectului „U-POWER – susținerea liderismului femeilor și a coeziunii sociale în procesul de consolidare a păcii”.

Ludmila Plotnic din Chișinău prestează servicii de masaj facial sculptural-bucal. Și dacă până acum Ludmila trebuia să se deplaseze la domiciliul clientelor pentru a le face masaj, după participarea la proiect și obținerea grantului, Ludmila a reușit să închirieze un cabinet în centrul orașului.

Proiectul „U-POWER – susținerea liderismului femeilor și a coeziunii sociale în procesul de consolidare a păcii” este implementat de A.O. „Femei pentru Femei” în parteneriat cu Centrul de educație nonformală „Diversitate” și CRISP – Conflict Simulation, cu susținerea UN Women Moldova și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.