Principală  —  IMPORTANTE   —   Un autobuz care transporta ucraineni…

Un autobuz care transporta ucraineni s-a răsturnat în Italia. O persoană a decedat, iar altele sunt rănite

Un autobuz care transporta aproximativ 50 de ucraineni s-a răsturnat astăzi în Italia. O femeie a decedat, iar mai multe persoane au fost rănite, scrie Reuters.

Accidentul s-a produs în zorii zilei pe autostrada dintre Cesena și Rimini, pe coasta de nord-est. Autobuzul se îndrepta spre Pescara, potrivit autorităților.

Pasagerii sunt, în mare parte femei și copii care au plecat din Ucraina, din cauza războiului, susțin surse din Poliția locală.

LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina. Secretarul general al NATO, despre războiul din Ucraina: Următoarele zile vor aduce cel mai probabil o suferinţă şi mai mare

A optsprezecea zi de război în Ucraina a început cu informația că în Lviv, oraș aflat la granița Ucrainei cu Polonia, au fost auzite împușcături, pentru prima dată de la începutul luptelor. În noaptea dinspre 12 spre 13 martie, rușii au continuat să bombardeze mai multe orașe ucrainene.

Între timp, cea mai mare parte a forțelor terestre rusești se află în prezent la aproximativ 25 de kilometri de centrul capitalei ucrainene, a anunțat sâmbătă Ministerul britanic al Apărării, aceasta fiind cea mai recentă evaluare a serviciilor de informații.