Principală  —  Advertoriale   —   VIDEO/ Fagura.com - membru activ…

VIDEO Fagura.com – membru activ al comunității business din Moldova – sprijină afacerile locale și dezvoltarea economiei de acasă printr-un program inovator. Ce spun beneficiarii

Pe măsură ce economia globală devine din ce în ce mai interconectată, este esențial să ne concentrăm pe creșterea și consolidarea economiei locale. Fagura.com, alături de Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, își asumă acest angajament, promovând dezvoltarea durabilă a IMM-urilor autohtone. Programul „Cashback pentru IMM” nu numai că facilitează accesul la finanțare pentru afacerile locale, dar încurajează și o abordare sustenabilă, oferind beneficiarilor 20% bani înapoi în cont – un avantaj distinctiv în peisajul finanțării pentru întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova.

Mai mulți antreprenori care s-au creditat în programul „Cashback pentru IMM” au recunoscut rapiditatea procesului, transparența și ușurința accesării finanțării, precum și beneficiul promoției. 

Natalia Blanari, administratoarea Cartego, spune că avea deja un cont pe platformă, astfel că procesul depunerii și aprobării cererii de finanțare a fost foarte rapid. La fel și suma totală de la investitori s-a adunat timp de câteva zile.

„Procesul a fost foarte simplu, a durat câteva minute să completăm acel pitch – prezentarea companiei, în aceeași zi ne-a fost aprobată cererea și a durat două-trei zile până când cererea a fost finanțată de investitori”, povestește Natalia Blanari. 

Diana Rîmiș a luat un credit IMM pentru capital de lucru în cadrul companiei sale. Astfel, stocurile de marfă și materii prime fiind suplinite, activitatea companiei poate lua turații maxime. 

„Un credit este ca un ciocan, dacă știi să-l folosești – poți să construiești o casă, în caz contrar – poți rămâne fără degete. În cazul nostru, toată suma luată de la Fagura a fost investită în materii prime și suplinirea stocului de marfă, pentru a satisface toți clienții noștri”, spune Diana, fondatoarea Kendo.md – cadouri personalizate.

Alina Budan a depus cereri de finanțare atât la mai multe bănci de la noi, cât și pe Fagura. Răspunsul de la Fagura i-a venit imediat, iar toată evaluarea cererii a durat o zi. Banii luați, precum și cei primiți pentru achitarea la termen a creditului, îi va reinvesti în companie. 

„Bonusul, cashback-ul pentru fiecare producător este foarte important. Fagura este comunitatea unde interacționează atât producătorii mari, care au resurse pentru a finanța micile afaceri. Este o conexiune între cei mari și cei mici. Cineva își poate găsi parteneri de afaceri, cineva poate găsi investitori sau pot stabili parteneriate de colaborare pe viitor”, dezvăluie antreprenoarea, fondatoare Chocomagic.md.

Stela Chiriac, fondatoarea Top Top Bambini, este la a doua experiență cu Fagura și evidențiază ușurința accesării finanțării prin intermediul platformei Fagura.com: 

„Aveam nevoie de finanțare pentru a ne extinde colecția pentru copii în magazinul nostru de încălțăminte. Cu Fagura.com, am avut un proces simplificat și transparent, care ne-a permis să ne onorăm obligațiile financiare față de partenerii din Italia și așa am ajuns la un rezultat dorit. Mulțumim întregii comunități care vine cu finanțarea în ajutorul antreprenorilor care fac proiecte și încearcă să le implementeze la noi acasă”.

Acești beneficiari evidențiază modul în care Fagura.com și crowdlending-ul online revoluționează finanțarea pentru afacerile locale, oferind oportunități fără precedent și consolidând bazele unei economii locale durabile. Profită de oferta Fagura și depune pentru unul dintre cele 100 de împrumuturi pentru IMM-uri cu dobândă redusă, aplicând la depunerea cererii promo Code „DobandaRedusa3”. Detalii la 078 200 003. 

Programul „Cashback pentru IMM”  oferă finanțare avantajoasă și acces la capital pentru 100 de beneficiari selectați. În scopul creșterii rezilienței întreprinderilor, împrumutații vor beneficia de finanțare nerambursabilă – bani înapoi în cont, în valoare de 20% din suma împrumutului, până la 19 250 MDL. Finanțarea nerambursabilă este acordată prin intermediul Fagura.com de către Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.