Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Detalii de la poliție…

VIDEO Detalii de la poliție despre reținerea fondatorului companiei Bismobil Kitchen

Sursa: IGP

Ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală  și ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, au reținut fondatorul Bismobil Kitchen, după ce acesta ar fi înșelat mai mulți clienți care comandaseră produsele companiei, informează IGP luni, 23 ianuarie.

”Bărbatul a pus în aplicare o schemă prin care își însușea banii clienților, fără ca să le livreze mobila comandată de aceștia. Potrivit datelor din dosarul penal, escrocheria pusă la cale de către fondator a cauzat prejudicii în proporții deosebit de mari”, potrivit IGP.

În următoarea zi după reținerea acestuia, la solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a aplicat arestul preventiv în privința învinuitului. Instituția a dispus arestarea acestuia pentru un termen de 20 de zile, deși procurorii solicitaseră 30 de zile, în scopul asigurării caracterului obiectiv al investigațiilor.

Prin urmare, hotărârea judecătorească a fost contestată de procuratura specializată la Curtea de Apel Chișinău. Investigațiile continuă, timp în care învinuitul se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.