Principală  —  Advertoriale   —   Vacanța copilului tău poate fi…

Vacanța copilului tău poate fi nu doar distractivă! Vara aceasta aveți parte de lecții de engleză distractive și educative cu Oratorica

Vara aceasta aveți parte de lecții de engleză distractive și educative cu Oratorica! Orice părinte își dorește ca perioada de vară să fie una relaxantă pentru copilul său, cu timp petrecut calitativ. În mare parte, părinții sunt preocupați de timpul pierdut de copiii lor în telefoanele mobile și în rețelele de socializare. Dar ce-ar fi dacă noi vom oferi copiilor o perspectivă mai „sănătoasă” de utilizare a gadgeturilor? 📲🤳 Atelierele digitale din cadrul cursului de vară de limbă engleză pot face aceasta! 

Ce alte surprize a pregătit Oratorica? ♟🧩 Jocuri de societate – pentru dezvoltarea abilităților de colaborare și competiție sănătoasă 🎙📣 Lecții de Public Speaking – pentru consolidarea încrederii în sine a copilului și exprimarea corectă, susținerea ideilor proprii. 

Înscrierea la cursul de vară de limbă engleză pentru copii și adolescenți poate fi făcută de la 6 ani. Dacă adolescentul / copilul studiază limba engleză la școală, este nevoie de o testare a nivelului de cunoaștere a limbii. Pentru testarea gratuită și înscrierea la curs, vă puteți apropia la una dintre filialele din orașul Chișinău sau Bălți. 

Centrul de Limbi Europene Oratorica oferă cursuri de engleză online și offline. Aici puteți găsi lecții de engleză pentru începători și niveluri mai avansate. Înscrierile la cursuri și testarea nivelului se fac la oficiile din orașul Chișinău și Bălți. Mai multe informații le găsiți pe pe site-ul www.oratorica.md sau paginile de Facebook și Instagram. În această vară, învățăm limba engleză cu Oratorica!

P.