Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani,…

Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani, diagnosticat cu Covid-19: Instituția – în carantină

Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani, marți, 2 iunie, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. În acest context pretura a fost plasat în carantină.

Potrivit unui mesaj postat de primarul capitalei, Ion Ceban, vicepretorul infectat cu noul cronavirus se află la domiciliu și, deocamdată, nu ar exista necesitatea pentru a fi internat în spital.

Între timp, pretura a fost plasată în carantină, iar angajații își vor continua activitatea de la domiciliu. Toate persoanele angajate în cadrul instituției care au intrat în contactat cu vice-pretorul diagnosticat cu Covid-19 și cei cele care vor prezenta semne de boală vor fi testate pe parcursul săptămânii curente.

Rugăm înțelegere din partea cetățenilor care urmau să se adreseze cu o problemă sau alta la pretura sectorului Buiucani. Este o perioadă complicată pentru toți și întreprindem toate măsurile necesare la nivel de municipalitate. Facem tot posibilul ca angajații, dar și locuitorii capitalei să fie în siguranță, chiar dacă nu este deloc ușor”, scrie Ion Ceban pe Facebook.