Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un taximetrist din Ungheni, înjunghiat…

Un taximetrist din Ungheni, înjunghiat mortal după ce a cerut să-i fie întoarsă o datorie de 200 de lei. Poliția anunță că a reținut doi suspecți

Foto: Poliția R. Moldova

Un taximetrist de 45 de ani a fost înjunghiat mortal marți, 3 august, în Ungheni, de către un cuplu, după ce, potrivit poliției, bărbatul ar fi cerut să i se achite 200 de lei pentru serviciile prestate.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 7:20 de către un bărbat care l-a găsit însângerat, dar încă în viață. Potrivit poliției, taximetristul a fost înjunghiat de către un cuplu care avea datorii de 200 de lei pentru mai multe călătorii, iar taximetristul a insistat să i se achite toată suma de bani. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict, iar femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat în regiunea cutiei toracice. Din cauza rănilor primite, taximetristul a decedat la spital.

Poliția a reținut atât femeia de 30 de ani, cât și concubinul acesteia de 40 de ani. Oamenii legii menționează că suspecții se află la evidența medicului narcolog. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de polițiști.