Principală  —  IMPORTANTE   —   S. A „Metalferos” are un…

S. A „Metalferos” are un nou director interimar, după ce fostul administrator a demisionat

sursa: APP

Noul administrator interimar al S. A „Metalferos” este Andrei Ivancov, numit după ce fostul conducător a fost eliberat în baza cererii de demisie, anunță Agenția Proprietății Publice.

„Am siguranța că noul director interimar, care este un adevărat profesionist, va veni cu idei bune, cu un plan de dezvoltare ambițios care va crește productivitatea și prestigiul întreprinderii. Provocările sunt majore în domeniul pieței metalelor, dar atunci când există voință și pricepere, compania se dezvoltă, iar țara are doar de câștigat”, a declarat șeful APP, Eugeniu Cozonac, în timpul prezentării noului administrator colectivului.

La rândul său, Andrei Ivancov susține că va fi deschis „pentru comunicare cu fiecare angajat. Vreau ca prin munca pe care o vom face împreună să schimbăm imaginea și percepția pe care o au oamenii despre această întreprindere. Sarcina noastră primordială, reieșind și din legislația în vigoare care presupune liberalizarea pieței metalelor, va fi stabilirea unui nou lanț de comerț”.

Potrivit APP, Ivancov a fost director adjunct al Centrului Național Anticorupție (CNA), iar ulterior – șef de direcție în cadrul APP, a condus Societatea pe Acțiuni RED-Nord și Întreprinderea de Stat NODUL HIDROENERGETIC COSTEŞTI.

S.A. Metalferos, fondată acum circa 70 de ani este o întreprindere de colectare, păstrare, prelucrare, sortare, comercializare și export a resturilor și deșeurilor de metale feroase și neferoase. Deține filiale în șase raioane ale țării și are, în total, circa 200 de angajați.