Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Protecția Consumatorilor avertizează cetățenii referitor…

Protecția Consumatorilor avertizează cetățenii referitor la suspiciunile de înșelătorie din partea companiei Bismobil Kitchen

Sursa foto: bismobilkitchen.md

Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor (ISSPNPC), informează consumatorii și presa cu privire la suspiciunile de înșelătorie din partea companiei Kitchen Shop SRL, cunoscută sub denumirea de Bismobil Kitchen, și recomandă sesizarea ISSPNCC în cazul încălcării drepturilor. Informația a fost publicată luni, 23 ianuarie.

„ISSPNPC monitorizează situația creată și este aproape de consumatori pentru a le oferi consultanță gratuită și sfaturi despre cum să-și protejeze drepturile față de compania Kitchen Shop SRL, precum și a interveni în apărarea drepturilor acestora”, se anunță într-un comunicat.

Potrivit reprezentanților ISSPNPC, în adresa Inspectoratului a parvenit o reclamație din partea unui consumator în legătură cu constatarea clauzelor abuzive în contractul de producere și livrare a bucătăriei, fapt pentru care, va fi citat Bismobil Kitchen pentru „depunerea explicațiilor și impunerea măsurilor necesare pentru protejarea intereselor economice ale consumatorilor în conformitate cu legislația în vigoare”.

În cazul în care vi s-au încălcat drepturile „sesizați ISSPNPC”, recomandă reprezentanții ISSPNPC.