Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Ploaie torențială în capitală: mai…

Ploaie torențială în capitală: mai multe străzi au fost inundate. Primăria capitalei a publicat numărul de telefon la care cetățenii pot apela pentru a cere ajutor

Marți seara, 30 august, Chișinăul a fost lovit de o ploaie puternică care a inundat mai multe străzi. Pe rețele de socializare, locuitorii orașului au publicat mai multe imagini cu mașini blocate pe strada Albișoara din capitală. Printre mașini este și o ambulanță. Salvatorii au intervenit pentru a debloca persoanele din ambulanță.

În acest context, Primăria capitalei a publicat un număr de telefon la care pot apela cetățenii pentru a solicita ajutor. Primăria menționează că „dispeceratul preia toate apelurile și se intervine conform priorităților – 0 (69) 800094” .

La începutul lunii august, o ploaie abundentă a doborât sau scos din rădăcini mai mulți copaci și a inundat mai multe străzi din Chișinău. Potrivit primarului capitalei, Ion Ceban, cele mai afectate sectoare au fost Râșcani și Ciocana. Tot atunci, un bărbat de 43 de ani a murit după ce a călcat într-o băltoacă unde erau căzute două fire electrice, pe strada Dumitru Rîșcanu din Chișinău.