Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Încălcările depistate la frontieră în…

Încălcările depistate la frontieră în ultima zi

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat trei încălcări ale măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

Totodată, 10 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, a fost depistată o tentativă de transportare ilegală a bunurilor peste frontieră, două cazuri de uz de fals în actele oficiale, cinci cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, iar o persoană a fost identificată la trecerea frontierei cu consemn național.

Conform unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 10 525 de traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 5 166 de traversări persoane, dintre care 2 997 de treceri la frontiera moldo-română,  943 de treceri la frontiera cu Ucraina și 1 226 de treceri aeriene.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 10 525 de persoane și completate 5 166 de fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției cu noul coronavirus.