FOTO/ Mesajele tinerilor la Protestul pentru Climă: „Țara se duce de râpă, iar râpa e plină de gunoi”

Pe 24 mai, mai mulți tineri și-au dat întâlnire la cel de-al doilea Protest Mondial pentru Climă. Aceștia au purtat pancarte pe care era scris No to plastic, De ce să învăț, dacă am un viitor inexistent și Vrem schimbări de atitudine, nu schimbări climatice.

Astfel, manifestanții au pornit de la cafeneaua Guguță, unde doritorii și-au pregătit pancarte. Ulterior, au mers într-un marș spre Primăria mun. Chișinău, unde s-au oprit, pentru a-și înainta revendicările.

Primarul interimar, Ruslan Codreanu, a menționat că este dispus să declare starea de Criză de Mediu în Chișinău și i-a invitat pe protestatari la o intervenție la ședința operativă a primăriei, luni, pe 27 mai.

Foto: Olga Bulat


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *