Citiți joi, în primul număr ZdG din 2019

În primul număr al Ziarului de Gardă din 2019 citiți despre certificatul de integritate eliberat de ANI în contextul alegerilor din februarie curent. Tot în acest număr, vedeți o listă a candidaților înaintați de partide pe circumscripția națională pentru aceleași electorale. De asemenea, în numărul din 10 ianuarie al ZdG, citiți un interviu cu Mani despre muzică, diferite forme de protest și locul artiștilor în politică. 

Dosar: Certificatul de integritate: Mituri și realitate

Actual: Parlamentare 2019: radiografia listelor electorale

Exclusiv: MANI, despre refuzul de a urca pe scenă la concertele lui Șor și Dodon: „Nu-mi imaginez cum ar putea să se întâmple asta”

Reporter special: Ziarul de Gardă: Raport de activitate 2018

Trăind de gardă: Pâine ca la Natalia acasă

La marginea Europei: Veteranul Faraday

Diaspora: Basarabia merită mult mai mult
Din Franța, cu dragoste. Câteva întrebări și răspunsuri despre șampania adevărată

Circ în tramvai: Plahotniuc și-a dus bodyguarzii la biserică

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *