Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția din 25 iunie Ziarul de Gardă schițează portretul unui director adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, care trăiește în casa mamei pensionare, primește donații de zeci de mii de euro de la rude și figurează într-un dosar pierdut de Moldova la CtEDO.

Tot mâine, găsiți în ziar al doilea episod al investigației „În căutarea oamenilor care au primit bani pentru ca rudele lor să fie înregistrate ca decedate de COVID-19”.

Cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, marcată în Moldova în a treia duminică a lunii iunie, Ziarul de Gardă aduce un reportaj din două spitale în care sunt tratați pacienți diagnosticați cu Covid-19.

Mâine citiți un interviu cu Victoria Morozov, o tânără din R. Moldova aflată acum în SUA, care a fondat o Asociație ce are grijă să pună pe picioare familiile aflate în dificultate, astfel încât, ulterior, acestea să devină autosuficiente, iar copiii care fac parte din ele să-și poată construi un viitor prosper.

În același ziar aflați cum s-a încheiat anul școlar pentru elevii care și-au făcut lecțiile prin telefon sau ce înseamnă în Moldova studii la distanță fără tehnica necesară.

La rubrica Clinica juridică a Ziarului de Gardă vă spunem care este procedura de adopție în Republica Moldova și ce trebuie să știe persoanele care vor să înfieze un copil.

Anchete: Portretul unui director adjunct al ANP: Trăiește în casa mamei pensionare, primește donații de zeci de mii de euro de la rude și figurează într-un dosar pierdut de R. Moldova la CtEDO

Reporter special: Maratonul de rezistență al lucrătorilor din medicină:
„Noi nu mai vedem sfârșitul”

Actual: Starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până la 15 iulie

Exclusiv: Interviu cu Victoria Morozov, fondatoarea și directoarea Asociației „The Moldova Project”: „Pe timp de pandemie, nevoile copiilor
din familii social vulnerabile rămân la fel de simple – căldură, iubire și siguranță”

Zona publică: În umbra fierbinte a Pactului Molotov-Ribbentrop

Zona publică: „Ei nu vin de interes aici, ei vin pentru că în țara lor le-a ajuns cuțitul la os”. Ce (nu) știm despre refugiații din R. Moldova

Educație: Studii la distanță fără tehnica necesară. Cum s-a încheiat anul școlar pentru elevii care și-au făcut lecțiile prin telefon

Clinica Juridică a ZdG: Procedura de adopție în R. Moldova – ce trebuie să știe persoanele care vor să înfieze un copil

Diaspora: Nata Scobioală: „Am plecat în Italia pe câteva zile și am rămas pentru câteva luni”

Weekend: Ambasadoarea Italiei în R. Moldova: Azi privim cu optimism spre Italia și continuăm respectarea regulilor

EDITORIALE

Alina Radu: Parada președinților bogațicu cetățeni săraci

Aneta Grosu: Frica de răzbunare naște falsuri