Chirtoacă, despre strada pietonală: „O să ţină şi mai departe zeci și sute de ani”

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, susţine că pavajul de granit de pe strada pietonală Eugen Doga, „o să ţină şi mai departe zeci si sute de ani”. Totodată, acesta mai spune că o astfel de strada necesită întreţinere permanentă.

Astăzi, 17 iulie, Ziarul de Gardă a publicat un material despre strada pietonală Eugen Doga. La cinci ani de la inaugurare, aceasta este plină de gropi. Totodată, această stradă care ar trebui să fie accesibilă doar pentru pietoni, zilnic, se transformă în parcare pentru zeci de mașini.

FOTO: sputnik.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *