Principală  —  IMPORTANTE   —   A decedat un secretar de…

A decedat un secretar de stat din cadrul Ministerului Finanțelor

Ministerul Finanțelor a anunțat în această dimineață despre decesul secretarului de stat Angela Voronin și a transmis condoleanțe familiei.

Ea fusese numită în funcție la 20 noiembrie 2019.

„Și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind decisiv la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al Țării.

După absolvirea Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova în anul 1985, doamna Voronin și-a început activitatea profesională în cadrul Direcției generale finanțe a Consiliului municipiului Chișinău. Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, perseverență și profesionalism înalt, contribuție substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, doamna Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.

Doamna Angela Voronin a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mândri mereu”, a transmis colectivul Ministerului Finanțelor.