Principală  —  Ştiri  —  Social   —   625 de câștigători ai „Loteriei…

625 de câștigători ai „Loteriei fiscale”: au fost oferite premii în valoare de 675 000 de lei. Lista câștigătorilor, publicată de Serviciul Fiscal

Responsabilii din cadrul Serviciul Fiscal de Stat au emis joi o notă prin care au anunțat despre finalizarea celei de-a treia etape a concursului „Loteria fiscală”. Astfel, în rezultatul tragerii la sorți, au fost desemnați 625 de câștigători.


Potrivit Serviciului Fiscal, până în prezent au avut loc trei etape trimestriale și o ediție specială a acestui concurs. Astfel, per total, de la începutul anului curent la „Loteria fiscală” au participat 32, 87 milioane de tranzacții în valoare totală de 9, 509 miliarde lei. În rezultatul tragerii la sorți, au fost desemnați 625 de câștigători. Aceștia au ridicat premii în valoare de cîte 1000 de lei (525 de persoane) și 1500 lei (100 de persoane, în cazul ediției speciale dedicate sărbătorilor de Paști. Până în prezent au fost oferite premii în valoare de 675 000 lei. 

Potrivit regulamentului concursului „Loteria fiscală” participant al concursului devine orice persoane fizică care a împlinit vârsta de 18 ani și este deținătoare a unui card bancar emis de o bancă comercială licențiată emitentă din Republica Moldova, care efectuează tranzacții de achitare a mărfurilor/serviciilor cu cardul bancar, în țara noastră, iar suma tranzacției este mai mare de 30 de lei.     

Lista câștigătorilor la Loteria fiscală etapa III poate fi vizualizată aici

Totodat, responsabilii din cadrul Serviciului Fiscal anunță că începând cu luna octombrie este în desfășurare cea de-a patra etapă a concursului, iar fiecare dintre cetățeni poate deveni câștigător dacă va îndeplini condițiile descrise mai sus ale concursului.

În cadrul celei de-a patra ediții (1 octombrie-31 decembrie 2020) vor fi selectați 175 de câștigători care vor beneficia de premii în sumă de a câte 1000 lei. 

Tragerile la sorți pentru ultima etapă din acest an va avea loc la data de 21 ianuarie 2021. 

În context, în perioada 1 decembrie 2020 – 8 ianuarie 2021 va fi organizată o ediție specială a Loteriei dedicată sărbătorilor de iarnă, în cadrul căreia vor fi puse în joc 100 de premii a câte 1500 lei, tragerile la sorți pentru ediția specială urmând să aibă loc la data de 28 ianuarie 2021. 

În legătură cu situația epidemiologică la nivel național tragerile la sorți sunt desfășurate la distanță, în prezența membrilor comisiei, prin intermediul aplicațiilor Skype for business și Zoom.us. Desfășurarea tragerilor la sorți au avut loc urmare a recepționării informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova cu referire la tranzacțiile de achitare a mărfurilor/serviciilor prin intermediul cardurilor bancare. 

Câștigătorii concursului sunt selectați urmare a desfășurării tragerilor la sorți, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org. 

Câștigătorii sunt informați despre premiul câștigat prin intermediul apelului telefonic din partea reprezentanților băncii, iar listele cu câștigători pentru fiecare etapă trimestrială și ediție specială au fost publicate pe pagina web www.sfs.md.