42 de decese provocate de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore. Una dintre victime avea 20 de ani – Ziarul de Gardă
 • 42 de decese provocate de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore. Una dintre victime avea 20 de ani

  42 de decese provocate de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore. Una dintre victime avea 20 de ani
  Foto: Digi 24
  de
  03 noiembrie 2021 | 18:14

  42 de decese și alte 1 487 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate miercuri, 3 noiembrie, în R. Moldova. Din numărul total de cazuri, 9 cazuri asociate cu contact în afara țării: 3-România, 2-Egipt, 2-Rusia, 1-Olanda,1-Franța, anunță Ministerul Sănătății (MS).

  Numărul total de teste efectuate – 8 524.

  Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 341 675. Din numărul total de cazuri, 16 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (6-medici, 6-asistenți medicali, 4-personal auxiliar).

  În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internate 2 852 de persoane confirmate cu infecția COVID-19, dintre care 338 în stare extrem de gravă și 25 de pacienți sunt supuși ventilării mecanice.

  Alte 1 364 de persoane au fost vindecate. În total, 319 891 de persoane au fost tratate de COVID-19.

  Publicitate

  În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 9 013 de persoane, iar 13 240 sunt sub supraveghere la domiciliu.

  Autoritățile din sănătate anunță despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19.

  Deces 7.871: Femeie de 85 de ani din r. Ocnița, internată în IMSP SR. Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, cord hipertenziv.

  Deces 7.872: Femeie de 81 de ani din r. Briceni, internată în IMSP SR. Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, cord hipertenziv.

  Deces 7.873: Bărbat de 73 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces 7.874: Bărbat de 65 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți.  Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie, obezitate.

  Deces 7.875: Bărbat de 81 de ani din or. Anenii Noi, internat în IMSP Institutul de Ftiziopneumologie “Chiril Draganiuc”. Comorbidități: cardiopatie, ciroză hepatică.

  Publicitate

  Deces 7.876: Bărbat de 66 de ani din r. Șoldănești, internat în IMSP SR. Florești. Comorbidități: boală cronică renală, hepatită cronică.

  Deces 7.877: Femeie de 89 de ani din or. Șoldănești, internată în IMSP SR. Florești. Comorbidități: angină pectorală, hepatită cronică.

  Deces 7.878: Femeie de 81 de ani din r. Florești, internată în IMSP SR. Florești. Comorbidități: boală cronică renală, hepatită cronică.

  Deces 7.879: Femeie de 65 de ani din or. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, obezitate.

  Deces 7.880: Femeie de 66 de ani din r. Ungheni, internată în IMSP SR. Ungheni. Comorbidități: ciroză hepatică, anemie.

  Deces 7.881: Femeie de 84 de ani din or. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

  Deces 7.882: Femeie de 80 ani din r. Dondușeni, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, obezitate.

  Deces: 7.883: Bărbat de 80 de ani din or. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, obezitate.

  Deces: 7.884: Femeie de 85 de ani din r. Dondușeni, internată în IMSP CS. Țaul.  

  Deces: 7.885: Femeie de 50 de ani din r. Sîngerei, internată în IMSP Institutul de Ftiziopneumologie “Chiril Draganiuc”. Comorbidități: edem cerebral, neuropatie.

  Deces: 7.886: Bărbat de 70 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: edem cerebral, cardiopatie.

  Deces: 7.887: Femeie de 69 de ani din r. Dondușeni, internată în IMSP SR. Drochia “N. Testemițeanu”.

  Deces: 7.888: Femeie de 72 de ani din or. Drochia, internată în IMSP SR. Drochia “N. Testemițeanu”. Comorbidități: encefalopatie.

  Publicitate

  Deces: 7.889: Femeie de 78 de ani din r. Fălești, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.890: Bărbat de 83 de ani din r. Florești, internat în IMSP SR. Florești. Comorbidități: diabet zaharat, hepatită cronică, boală cronică renală.

  Deces: 7.891: Femeie de 66 de ani din r. Hîncești, internată în IMSP SR. Hîncești. Comorbidități: encefalopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.892: Femeie de 74 de ani din r. Sîngerei, internată în IMSP SR. Sîngerei. Comorbidități: boală renală, hipertensiune arterială, angor pectoral.

  Deces: 7.893: Bărbat de 74 de ani din r. Telenești, internat în IMSP SR. Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, cord hipertensiv, obezitate.

  Deces: 7.894: Bărbat de 64 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie.

  Deces: 7.895: Femeie de 59 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.896: Bărbat de 81 de ani din or. Cimișlia, internat în IMSP SR. Cimișlia. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.897: Bărbat de 69 de ani din  r. Cahul, internat în IMSP SR. Cahul. Comorbidități: boală renală cronică.

  Deces: 7.898: Bărbat de 80 de ani din  r. Cahul, internat în IMSP SR. Cahul. Comorbidități: encefalopatie, hipertensiune arterială, cardiomiopatie.

  Deces: 7.899: Bărbat de 67 de ani din  r. Drochia, internat în IMSP SR. Drochia “T. Testemițanu”. Comorbidități: cardiopatie, fibrilație atrială.

  Deces: 7.900: Femeie de 71 de ani din  r. Nisporeni, internată în IMSP IMU. Comorbidități: insuficiență renală.

  Deces: 7.901: Bărbat de 70 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: obezitate.

  Deces: 7.902: Femeie de 64 de ani din  UTA Găgăuzia, internată în IMSP SR. Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.903: Bărbat de 64 de ani din r. Strășeni, internat în IMSP SCM. „Sfânta Treime”. Comorbidități: anemie, nefrită acută, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.904: Femeie de 20 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Gheorghe Paladi”.  Comorbidități: limfadenopatie, anemie, insuficiență cardiovasculară.

  Deces: 7.905: Bărbat de 85 de ani din regiunea transnistreană.

  Deces: 7.906: Bărbat de 62 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.907: Bărbat de 63 de ani din  regiunea transnistreană. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.908: Femeie de 80 de ani din  regiunea transnistreană. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.909: Femeie de 83 de ani din  regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.910: Bărbat de 46 de ani din  regiunea transnistreană.

  Deces: 7.911: Femeie de 82 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.912: Bărbat de 66 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: diabet zaharat.

  Publicitate
  Publicitate
  Ne puteți urmări și pe Telegram, unde publicăm investigații și cele mai importante știri ale zilei, dar și pe YouTube, Facebook, Instagram și TikTok.

  Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 1000 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.zdg.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor ZdG se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția. • TRIMITE ȘTIREA TA
  Cunoști o informație de interes public? Trimite-o la ZdG
  FORMULAR

  Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile!

  Ziarul de Gardă. Singurul ziar de investigații din Republica Moldova. Abonează-te și tu! Abonează-te

  Citiți joi în ZdG: detalii despre cele 7 milioane de lei pe an – chiria sediului ANRE, ce ajung la un om de afaceri cercetat penal, interviu cu ministrul Apărării și detalii despre activitatea instituției Avocatului Poporului

  În ediția ZdG din 10 februarie, găsiți o anchetă despre sediul pe care îl închiriază Agenția Națională pentru Reglementare Energetică, o clădire luxoasă, cu cinci etaje, aproape de centrul Chișinăului. Astfel,…
  Citiți joi în ZdG: detalii despre cele 7 milioane de lei pe an – chiria sediului ANRE, ce ajung la un om de afaceri cercetat penal, interviu cu ministrul Apărării și detalii despre activitatea instituției Avocatului Poporului

  Teste pentru eliminarea „veteranilor falși”

  După ce Guvernul a decis prelungirea, până la 31 decembrie 2022, a termenului de schimbare a legitimațiilor de veteran de război de model vechi cu cele de model nou, în R. Moldova continuă procedurile de evalua…
  Teste pentru eliminarea „veteranilor falși”

  Ziua Internațională a Studenților: Student din R. Moldova peste hotare vs student străin în R. Moldova

  Tot mai mulți tineri din R. Moldova aleg să studieze la instituții de învățământ superior de peste hotare. Motivele deciziei de a pleca sunt diverse: de la calitatea precară a studiilor la nerecunoașterea diplo…
  Ziua Internațională a Studenților: Student din R. Moldova peste hotare vs student străin în R. Moldova

  VIDEO/ „Împlinesc 17 ani de când citesc Ziarul de Gardă”. De vorbă cu Ion Boțan, fost profesor de limbă și literatură română în comuna Mingir

  Ion Boțan, cititor fidel al Ziarului de Gardă a fost profesor de limbă și literatură română timp de patru decenii în școala din comuna Mingir. S-a născut în comuna Chiperceni, raionul Orhei, iar la Hâncești a v…
  VIDEO/ „Împlinesc 17 ani de când citesc Ziarul de Gardă”. De vorbă cu Ion Boțan, fost profesor de limbă și literatură română în comuna Mingir

  VIDEO/ „În 25 de ani, am asistat doar la distrugerea justiției”. De vorbă cu magistratul Ion Cotea despre un sfert de secol din viața sa

  După un sfert de secol, pe care l-a dedicat sistemului judecătoresc din R. Moldova, magistratul Ion Cotea constată cu regret că în toți acești ani „a asistat doar la distrugerea justiției”. Judecătorul afirmă c…
  VIDEO/ „În 25 de ani, am asistat doar la distrugerea justiției”. De vorbă cu magistratul Ion Cotea despre un sfert de secol din viața sa

  Rusia a suspendat livrările de gaze naturale către Finlanda

  Compania rusă Gazprom a oprit sâmbătă exporturile de gaze către, Finlanda, a anunțat operatorul finlandez al sistemului de gaze. Decizia vine după ce Helsinki a refuzat plata în ruble către Gazprom și a depus o…
  Rusia a suspendat livrările de gaze naturale către Finlanda

  Memur Maaşı Hesaplama

  - dinamobet.club - bahsegel.club - cratosbet.club -
  casinovale.club
  -
  süperbetin
  - benjabet -

  kolaybet

  -
  betgaranti
  - jojobet.pro -

  mersin eskort

  - eskort - eskort eskişehir -
  web tasarım hizmeti
  -
  istanbul avukat
  - deneme bonusu veren siteler

  Memur Maaşı Hesaplama

  - dinamobet.club - bahsegel.club - cratosbet.club -
  casinovale.club
  -
  süperbetin
  - benjabet -

  kolaybet

  -
  betgaranti
  - jojobet.pro -

  mersin eskort

  - eskort - eskort eskişehir -
  web tasarım hizmeti
  -
  istanbul avukat
  - deneme bonusu veren siteler