VIDEO/ Vot organizat la Căușeni și Ștefan Vodă: alegătorii aduși cu zeci de microbuze și autobuze formează cozi la secțiile de votare

Sute de oameni au fost surprinși în timp ce erau transportați organizat cu autobuze și microbuze, inclusiv cu plăcuțe galbene de înmatriculare, la secțiile de votare din Căușeni și Ștefan Vodă, deschise pentru cetățenii din regiunea transnistreană.  Potrivit autorului imaginilor care au fost transmise pe adresa Ziarului de Gardă, alegătorii ar fi locuitori din stânga Nistrului care ar fi plătiți cu 20 USD pentru a vota, aceștia fiind transportați la secțiile de votare imediat după deschiderea acestora.

În orașele Căușeni și Ștefan Vodă au fost deschise câte trei secții de votare pentru cetățenii din stânga Nistrului.

Reporterii Ziarului de Gardă au surprins la Doroțcaia și Coșnița zeci de mijloace de transport și oameni aduși organizat pentru a vota.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *