VIDEO/ Distracție și mașini de lux: Ce s-a discutat la întâlnirea tinerilor democrați

Cu câteva zile înainte de manifestațiile în masă anunțate între 5-9 iunie, PDM a organizat o întrunire cu tineretul democrat la complexul etno-cultural Vatra.

Evenimentul, la care organizatorii susțin că au participat șapte mii de persoane, a fost supravegheat de poliție, inclusiv de șeful Inspectoratului Național de Patrulare, iar accesul presei la eveniment a fost interzis de reprezentanții Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Abordați la ieșirea din zona unde a avut loc evenimentul, mai mulți tineri au refuzat să vorbească, cei care au acceptat să răspundă la întrebări însă au declarat că întâlnirea a fost una de divertisment și că s-a discutat despre consolidarea forței tineretului PDM. Aceștia au negat că s-ar fi pus în discuție manifestațiile de săptămâna viitoare și eventuala candidatură a lui Vlad Plahotniuc la funcția de premier.

De-a lungul traseului din zona în care a avut loc evenimentul au fost surprinse zeci de mașini, iar o parte importantă a tinerilor au părăsit manifestația cu microbuze și autobuze de ocazie. De cealaltă parte, au fost surprinse zeci de mașine de lux părăsind zona. Unele dintre ele aveau geamurile portierelor din față umbrite, iar altele circulau cu viteză excesivă chiar în văzul poliției.

Din imaginile pubicate pe rețelele sociale de către participanții la eveniment denotă că au fost prezenți la întrunirea PDM șeful partidului, Vladimir Plahotniuc, vicepreședintele PDM și prim-ministrul Pavel Filip, secretarul general al formațiunii și deputatul Constantin Botnari, dar și alți deputați PDM.

Într-un comunicat de presă, PDM susține că „scopul evenimentului a fost de a aduce împreună pe cei care au contribuit, prin efortul şi entuziasmul lor, la faptele şi reuşitele partidului”.

Informațiile publicate pe site-ul Primăriei arată că PDM a programat mai multe manifestații în perioada 5-9 iunie. Întrunirile ar urma să se desfășoare în PMAN, la Parlament, dar și la Președinția R. Moldova. Totodată, la aceste acțiuni ar urma să participe circa 50 de mii de persoane.  


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *