PSRM convoacă astăzi Consiliul Republican al partidului

Partidul Socialiștilor a convocat pentru astăzi, 19 iunie, ședința Consiliului Republican al formațiunii. Ședința este programată pentru ora 12.00, urmând ca ulterior socialiștii să vină cu declarații de presă.

Contactată de Ziarul de Gardă, purtătoarea de cuvânt a partidului, Irina Astahova, a declarat că nu ne poate informa despre care vor fi subiectele abordate în cadrul ședinței, însă ulterior reprezentanții partidului vor face declarații pentru jurnaliști.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *