Ion Ceban pleacă la sfârşitul acestei săptămâni într-o vizită de lucru la Kiev

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, va întreprinde la sfârşitul acestei săptămâni, o vizită de lucru în capitala Ucrainei. Anunţul a fost făcut astăzi, 2 decembrie, în cadrul şedinței săptămânale a serviciilor Primăriei.

La sfârşitul acestei săptămâni com pleca la Kiev. Cine ne-a invitat primul, acolo mergem. Întrebat de jurnalişti dacă va efectua şi o vizită în capitala României, Ceban a răspuns O să ajung şi la Bucureşti în cel mai scurt timp.

Întrebat care au fost cheltuielele pentru organizarea vizitei în capitala Federaţiei Ruse acesta a spus că banii nu au fost luaţi din bugetul primăriei, nu am cheltuit bani publici.

Am plătit noi din sursele noastre, aşa a fost să fie. Banii nu au fost luaţi din bugetul primăriei, nu am cheltuit bani publici. Am aflat cu o zi înainte că suntem aşteptaţi la Moscova. Am găsit opţiuni. Nu sunt cele mai mari costuri pentru bilet, cazarea şi mâncarea ne-a fost asigurată. Noi am plătit biletele din sursele noastre”, a susţinut Ceban.

Ion Ceban a efectuat prima sa vizită oficială în calitate de primar al municipiului Chişinău, la 28 noiembrie, la Moscova. Acesta a avut întrevederi cu edilul Moscovei, Serghei Sobyanin, și vicepremierul Dmitri Kozak.

Ceban a transmis atunci că a discutat cu reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu R. Moldova „mai multe subiecte din domeniul, economic, social, cultural și educație”.

Cu primarul Moscovei, potrivit lui Ceban, a vorbit despre „proiecte comune și susținerea în mai multe acțiuni de dezvoltare a municipiului Chișinău”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *