Doi secretari de stat și-au prezentat demisia

Doi secretari de stat au depus cereri de demisie. Este vorba de secretarul de stat al Ministerului Justițiie, Anatolie Munteanu, dar și secretarul de stat al Ministerului Economiei, Serghei Bucătaru.

În cadrul ședinței de Guvern de astăzi, cabinetul de miniștri au aprobat cele două cereri de demisie.

Demisia celor doi secetari de stat vine la scurt timp după ce Parlamentul a votat modificarea legislației în sensul în care funcția de secretar de stat să devină funcție de demnitate publică.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *