Dispoziții ale noului primar interimar: Au fost numiți doi șefi de direcții și doi consilieri

Direcția generală transport public și căi de comunicație va fi condusă de către Oleg Caraman, iar șefă a Direcției generale finanțe a fost numită Olesea Pșenițchi. Dispoziții în acest sens au fost semnate de către primarul general interimar al capitalei, Adrian Talmaci.

Caraman și Pșenițchi au fost anterior șefi adjuncți și vor conduce cele două direcții până când Consiliul municipal Chișinău (CMC) va organiza concurs.

Cei doi vor exercita funcțiile de șefi de direcții după ce Octavian Lungu și Olga Rusu au demisionat.

Totodată, Pavel Perju și Victor Pruteanu au fost numiți în calitate de consilieri în cadrul Cabinetului primarului general.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *