Cine este candidatul Partidului „Șor” la funcția de primar al orașului Orhei

Pavel Verejan este candidatul Partidului „Șor” la funcția de primar al orașului Orhei. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, deputatul Ilan Șor, care a fugit din țară, prin intermediul unei înregistrări video prezentate la evenimentul de lansare a formațiunii în campania electorală.

Actualmente, Pavel Verejan este președintele fracțiunii „Pentru Orhei” în cadrul Primăriei Orhei, fiind ales consilier la scrutinul local din 2015.

La 20 mai 2018, Verejan a candidat la alegerile locale noi din municipiul Bălți, unde a învins Nicolai Grigorișin.

De asemenea, la alegerile parlamentare din 24 februarie curent, acesta a fost candidatul de pe poziția nr. 11 din lista Partidului „Șor” și în circumscripția uninominală nr. 10, Bălți, nereușind să acceadă în Legislativ.

Totodată, vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber, este șefa staffului electoral al orașului Orhei.

La scrutinul local din 2015, Ilan Șor a obținut un scor de aproape 62%. El a demisionat din funcția de primar de Orhei în aprilie, preferând funcția de deputat și numind-o drept primar interimar pe Diana Memeț.

Alegerile locale generale vor avea loc la 20 octombrie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *