Chicu spune că nu a participat la protestul din fața Președinției

Premierul Ion Chicu susține că nu a participat în iunie la protestul din fața Președinției Republicii Moldova, ci doar la acțiunea organziată de Partidul Democrat din Moldova (PDM) în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), după care a plecat la Ministerul Finanțelor.

„Am fost în PMAN, pentru că am fost informați că membrii Guvernului trebuie să vină și să liniștească lumea. Imediat după ce s-a finalizat evenimentul din PMAN, m-am dus la locul de muncă, iar apoi am aflat în ce au degenerat aceste manifestații – s-au dus la Președinție, nu știu unde au mai fost, cu măsuri absolut dezgustătoare. Eu nu am fost la evenimentele de care vorbește domnul Sîrbu”, a declarat acesta în cadrul ediției din 25 noiembrie a emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

La 9 iunie, după ce PSRM și ACUM au format majoritate parlamentară, democrații au protestat împotriva lui Igor Dodon, cerându-i demisia. Susținătorii PDM au aruncat câțiva curcani în curtea Președinției.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *