Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Sârbu: Chicu a fost cu…

Sârbu: Chicu a fost cu noi la miting, când am aruncat curcanii peste gard

Sergiu Sîrbu

Sergiu Sârbu afirmă că premierul Ion Chicu a participat împreună cu alți membri ai Partidului Democrat la mitingul din 9 iunie, dar nu a aruncat curcani peste gardul Președinției.

„Noi am format guvernarea lui ion Chicu, le-am dat carte blanche. Ion Chicu a fost cu noi pe 9 iunie, la miting, dar cred că trebuie să punem aparte ouăle și găinile. Am votat pentru guvernul Chicu, pentru că știm mulți profesioniști de acolo, cu care am lucrat anterior, am văzut programul și promisiunile și nu am putut să lăsăm R. Moldova fără guvernare în ajun de iarnă”, a spus Sârbu în cadrul emisiunii „Vinerea” cu Anatolie Golea.

Guvernul Chicu a obținut votul de încredere al Parlamentului de la Chișinău joi, 14 noiembrie. Pentru componența noului Cabinet de miniștri și noul program de activitate, de 24 de pagini, au votat deputații din PSRM, PDM și deputatul independent Alexandru Oleinic. În total, pentru au votat 62 de deputați. Membrii blocului electoral ACUM au părăsit sala de ședință înainte de procedura de vot, iar deputații din Partidul Politic Șor s-au abținut.